Juhlatalo Tapiolan salin koristeleminen

Juhlatalo Tapiolan sali on kooltaan noin 13×14 metriä ja sen yhteydessä sijaitseva lava on puolestaan kooltaan noin 5×6 metriä. Juhlasalin huonekorkeus on noin 6 metriä ja tästä syystä kattoon tai verhokiskoihin ei valitettavasti ole mahdollista kiinnittää koristeita. Lavalla on noin kolmen metrin korkeudessa kattoristikko, johon voi kiinnittää koristeita tai valoja. Lavan reunoilla on siniset verhot, mutta lavan edessä ei ole verhoja. Salin pöydät ovat kooltaan 70×120 cm ja niihin menee jokaiseen neljä henkilöä. Pöydät ovat valkoiset taittopöydät hopeanvärisillä lenkkijaloilla. Tuolit ovat ruskeita muovituoleja, joihin voi erikseen vuokrata valkoisia tuolinpäällisiä hintaan 1€/ päällinen. Voit lukea lisää pöytien asettelusta täältä: https://www.juhlatalotapiola.fi/poytakartat-80-120-hlo-juhliin/

Salissa koristelistan yläpuolella noin puolentoista metrin korkeudessa on kiinnitetty valmiiksi naulat, joihin voi kiinnittää omia koristeita. Nauloja on noin 1,5 metrin välein ja esimerkiksi valot tai köynnökset laskeutuvat kauniisti tällä välityksellä. Lavan etuosasta löytyy samanlaiset koristeiden kiinnittämiseen tarkoitetut naulat. Lavalta kaapista tai suoraan paikoilleen ripustettuna löydät myös talon puolesta pitkät keijuvaloköynnökset. Tämän lisäksi salista löytyy kolme valkoista lyhtyä LED-kynttilöillä. Huomaathan, että elävä tuli, kuten poltettavat kynttilät ja ulkoroihut, ovat vakuutussyistä kiellettyjä. Salin verhot ovat luonnonvaaleat.

Eteisestämme löydät kaksi mustaa koristelyhtyä LED-kynttilöillä. Eteisessä sijaitsee myös koristekaappi, josta löydät noin 20 LED-tuikkua, noin 20 pientä maljakkoa kestokukkineen (pieniä eukalyptuksen oksia ja kermanvärisiä ja violetteja minikukkia), erilaisia viirejä ja tuikkukippoja. Kaapista löytyy myös noin A4-kokoinen valotaulu vaihdettavilla kirjaimilla. Lisäksi tiloistamme löytyy kuparinvärinen 1,5m x 2m juhlakaari, jota voi hyödyntää esimerkiksi kuvausseinälle, vihkikaareksi tai juhlaparin pöydän ympärille.

Kahviosta löydät valikoiman erilaisia isompia maljakoita, jos vieraat tuovat onnittelukukkia tai jos haluat luoda keskenään erilaisista maljakoista boheemin kattauksen. Kahvion pöydissä on jokaisessa samanlainen maljakko valkoisilla kestokukilla ja maljakon alla pieni pitsiliina. Kahvion varusteluun kuuluu myös kaksi isoa samppanjacooleria sekä kaksi isoa sinkkiastiaa.

Jos kiinnität koristeita seinään teipillä, huolehdithan lopuksi kaikki teipit pois seiniltä. Niittien ja omien naulojen kiinnittäminen seiniimme on kiellettyä, mutta etukäteispyynnöstä voimme laittaa paikoilleen valmiiksi lisää kiinnitysnauloja pysyvästi. Pyrimme huolehtimaan LED-kynttilöiden pattereiden varaustasosta, mutta emme valitettavasti voi taata sitä, koska kynttilät ovat yhteiskäytössä. Kerrothan meille, jos huomaat pattereiden olevan vähissä tai loppu!